rys » 03 апр 2012, 09:20
Гм... Ну не варто так зразу судити... Постараюся максимально спокійно і толерантно викласти свій погляд. Надіюся на таку ж толерантну реакцію... Скільки раз було, що про людей думали дуже погано, а виявилися абсолютно не праві... Є історія про шарпейку тут же в срочних... Нафантазували про людей багато нехорошої неправди. виявилися адекватними, порядними і люблячими тварин в міру своїх можливостей людьми....
По-перше, тварин треба було забирати терміново і черга за кицями-пенсіонерками не стояла...
По-друге, якщо жінка, що забрала, тримає таких же кицьок, то можливо вона просто дуже любить цю породу і забрала їх не на розведення, а на спокійне доживання.... Я наприклат теж від персюків фанатію. І з форуму забрала трьох, одного в літах і з проблемним здоров"ям... Так що не всі люди сволчі....
По-третє, вагітна киця в 13 років - тут навряд чи ветеринар в такому віці згодиться на наркоз... Тільки якщо буде ризик для життя. Якщо вона народжувала регулярно, то на мій непрофесійний погляд їй безпечніше все таки народити... І ще - мій вет моєму першому 13-ти літньому коту під наркозом знімати камінь відмовився - сказав "старенький, серце може не витримати"....
По-четверте, пітомник і киці з родословними і в"язки, зареєстровані в клубі і продаж кошенят під договір - це не розведенство. Розведенство - то бездокументні киці і кошенята з рук на базарі. Це так в загальному. Ці киці вроді як документи мали, хоча вагітність в 13 років я абсолютно не схвалюю....
По-п"яте, як я розумію, жінка згодна була забрати і найстаршу кицю, що теж як на мене, свідчить в її користь. Просто вмираюча людина попросила залишити цю кицю до останіх її днів.
Просто ми не знаємо всіх обставин, а вже наперед робимо дуже "чорні" висновки... І часто помиляємося...