Zoja писал(а):...Но кокки в ушах все-таки задавили, а вот микоплазму в глазах все еще лечим...
Даруйте, в мене питання не по темі - якими аналізами у Васшого кота виявили коки і мікоплазму? Або яка симптоматка, щоб виявити без аналізів?
Бо в мене в одного котика очі підкисають постійно по трохи, я їх капаю, промиваю... І нічого.. І вухо таке як брудне. Спочатку пройшли курс від вушного кліща, потім брали три рази зіскоб, ніяких кліщів не знайшли, а вухо далі чорне і він ним трохи трусив. Тоді вет зробив якусь болтушку з антибіотиком і дімедролом... Вроді тусити перестав... А вухо знову чорне...
В іншого кота підтікає одне око і вуха теж чорні, хоч без кліща... В третього теж очі підтікають... Всім очі капаю періодично антибіотиком. Іншого діагнозу, як коньюктивіт не ставлять...
А ще два місяці боролася з несформованим стільцем пробіотиками, думала, що це дисбактеріоз, а все прийшло в норму бісля кількох уколів амоксициліном.... Скоріш за все найпростіші....
Ветлабораторія такі аналізи не робить, а людська - тільки токсоплазмоз і хламідіоз.....
Можна в ЛС