Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як колоти вітаміни групи В???

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як колоти вітаміни групи В???

Сообщение rys » 08 окт 2014, 19:09

Потрібна допомога колективного розуму!
Тяжко захворі один з котів, взятих на форумі. Повністю перекрило мочовий, моча піднялася в нирки. Два рази по 4 дні підшивали катетер, потім операція по урертоцистостомії. На фоні переповнення мочового почалася ниркова недостатність (надіємося, що гостра). Три наркози, три тижні капельниць.... Сума на лікування пішла з трьома нулями.... По ходу я до зарплати не знаю, як дотягнути...
Їсть сам, але виключно паштет гурме голд курячий - одну банку на добу... Кажуть, там ще і печінка і селезінка не того. А, іще гематокрит пада до 20%, зараз ніби потрохи піднімається....

Коротше - повний песець.... :ac:
А ще, як на зло, останній тиждень там хороводами ходили то цуценята з парвавірусом, то кошенята з паною. Інфекційного відділення клініка немає.... Тепер кіт почав поносити і один раз вирвав. Апетит ніби є, а вирвав комком шерсті, температура норм. Але стілець слизисий... Вет каже, що це скоріше від печінки і підшлункової. Коротше, я в паніці...

Ось пожалілася. А по суті - мені зараз треба вколоти вітамін групи - як його - підшкірно, чи нутрім"язево?
rys

Re: Як колоти вітаміни групи В???

Сообщение rys » 08 окт 2014, 19:44

Ніхто не колов? Така оранжева прозора рідина... Укол болючий....
rys

Сообщение Леля » 08 окт 2014, 19:44

Подкожно. Очень болючий.
Колят день- В1,второй день-В6,третий-В12(розовый)и по кругу...
Не обязательно в каждом доме должно быть животное, но у каждого животного обязательно должен быть свой дом.
Лена, 067 323-54-32
Леля
Старожил

Сообщение rys » 08 окт 2014, 20:10

Сенькс!
rys

Сообщение *Svetlana* » 08 окт 2014, 20:17

Написала, но пост почему-то не опубликовался.
Это Вам врач назначил? Судя по всему, бедолагу уже закололи, можно было назначить все витамины в одном флаконе. Например, Гепави-кел http://usnasuperbio.com.ua/vitamyny_02/ ... _kel_100ml. Кстати, он показан при проблемах с печенью. Нам врач регулярно его назначает курсами, эффект очень хороший. Покупать можно не флакон 100 мл, а в клиниках его продают по мл. в шприцах.
*Svetlana*

Сообщение rys » 09 окт 2014, 18:54

Ну, уколів він мало приймав, в основному були капельниці. А вітамін йому тільки цей кололи. Ще було залізо і антибіотик. Вчора були останні уколи. Вроді краще йому... Сьогодні їсть і проситься до решти компанії з карантину. Схоже, вчорашня тривога була хибна.
Там печінка не капець-капець, а трохи змінена, я так зрозуміла. Бо по біохімії (по ходу лікування робили 5 раз) відхилення були лише по мочевині і креатиніну...

Я скоріше схиляюся, що консерва гурме була не дуже якісна....
rys

Сообщение *Svetlana* » 09 окт 2014, 19:22

Врач не сказал кормить лечебным кормом? Если кололи железо, значит был низкий гемоглобин. Рекомендую все-таки проколоть витамины группы В.
*Svetlana*

Вернуться в Проделанная работа