Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом
Понятно, чем закончится... такими же замечательными щеночками.в мами є собачка не чистокровна мама живе в будинку з татом двоє та собачка для них як синок сплять з ним
Руслана
вона просто небуде підпускати кобелів , в нас в районі багато є сучок і нормально всі з тим живуть
chucho писал(а):097-570-72-09 Студентка, знімає квартиру, шукає кошеня. Дзвонила мені по попелястому, казала, що коли буде їхати додому, в Борислав, котика буде відвозити бабусі, яка живе у Львові. На пропозицію взяти дорослого кота, сказала, що в неї в Бориславі є 2 дорослих коти і вони їй "проїлись". На питання, що буде, коли кошеня виросте і "проїсться" сказала, що відвезе в Борислав.
Перше враження складає дуже хороше, тому будьте обережні!
cay.pollard писал(а):chucho писал(а):097-570-72-09 Студентка, знімає квартиру, шукає кошеня. Дзвонила мені по попелястому, казала, що коли буде їхати додому, в Борислав, котика буде відвозити бабусі, яка живе у Львові. На пропозицію взяти дорослого кота, сказала, що в неї в Бориславі є 2 дорослих коти і вони їй "проїлись". На питання, що буде, коли кошеня виросте і "проїсться" сказала, що відвезе в Борислав.
Перше враження складає дуже хороше, тому будьте обережні!
думаю, це вона ж http://vk.com/o.melnichok
до всього - не бажає узгоджувати появу тваринки із хазяйкою зйомної квартири
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3